Hotell Stockholm

Hotell Stockholm. Om du ska till Stockholm på semester kommer du att upptäcka vilket enormt utbud av hotell som finns i Stockholm. Ett enkelt sök på Google efter hotell stockholm ger över en miljon träffar. Du kan alltså hitta alla möjliga typer av hotell i Stockholm oavsett vilka krav du har. Här finns lågbudgethotell, lyxhotell, hotell som är konstnärligt inredda, hotell speciellt för kvinnor och hotell som bara är helt vanliga standardhotell.

Clarion Hotell Stockholm har över 500 rum och kan dessutom ta emot upp emot 1000 konferensgäster, vilket gör Clarion Hotell Stockholm till en av de största anläggningarna inom hotell och konferens. Hos Clarion Hotell i Stockholm får du just nu 50 procent weekendrabatt på alla Clarions Hotell i Skandinavien. Clarion Hotell ligger på Ringvägen 98 i Stockholm och här bjuds det på, förutom sovplats, också underhållning i alla möjliga varianter. På Clarion Hotell Stockholm är det exempelvis livemusik vare onsdag, torsdag och fredag, framförd av Kungliga Musikhögskolans studenter. Clarion Hotell Stockholm erbjuder också sina gäster föreläsningar med kända personer och intressanta ämnen och det kostar inget att lyssna.

Sheraton Hotell Stockholm är ett hotell av femstjärnors-nivån och ligger mitt i Stockholm. Bor du på Sheraton Hotell Stockholm har du nära till affärer, shopping och nöjen, vilket gör att hotellet passar utmärkt både för turister och för affärsresenärer. Hotellet ligger så pass bra beläget i Stockholm att du kan se både Stadshuset, Gamla Stan och Mälaren. För tillfället har Sheraton Hotell Stockholm ett erbjudande som ger dig 3 nätter till ett pris av 2.

Hotell Birger Jarl i Stockholm är ett charmigt hotell inredd med svensk nutida design. Hotell Birger Jarl Stockholm ligger alldeles nära Stureplan och livliga Sveavägen i Stockholm, men ändå så pass smart placerat att det är ett lugnt hotell att bo på. Här kan du bo i specialdesignade rum, alla inredda efter kända designers och med möbler från flotta möbelföretag. Bland annat Jonas Bohlin har inrett ett av rummen på Birger Jarl Hotell i Stockholm. Det mest spännande med Hotell Birger Jarl är rum nummer 247. Detta rum har vägrat att låta sig bli renoverat och ser därför ut precis som det gjorde i 1974!

Hotell Brunnen i Stockholm ligger i en byggnad från 1885, som redan på den tiden faktiskt var ett hotell. Här kan du sannerligen känna historien i väggarna, på samma gång som du bor på ett modernt inrett hotell. Hotell Brunnen ligger på Surbrunnsgatan i Stockholm och därför har du nära till många av Stockholms centrala punkter som Odenplan, t-centralen och Stureplan. Granne med Hotell Brunnen i Stockholm ligger Norra Brunn, känt för sina stand-up kvällar alla vardagar.

Freys Hotell i Stockholm är ett trivsamt hotell med personlig touch. Konferensrummen är till exempel inredda efter olika sinnestillstånd, som klarhet eller mod. Bor du på Freys Hotell Stockholm kan du också njuta av 350 olika sorters öl och belgiska musslor av högsta kvalité.

Bäst brukar vara att boka sitt hotell i Stockholm via internet. Det är smidigast sätt och du betalar för ditt hotellrum direkt med kreditkort. Det finns en väldig mängd hotell guider ute på nätet och ibland kan det löna sig att använda någon av dessa. På det viset kan du genom ett enkelt sök få fram vilket som är det billigaste hotellet i Stockholm, utan att behöva gå in på varje hotells hemsida. En sådan sida är till exempel hotellstockholm.info. Här finns nästan alla hotell i Stockholm samlade och du hittar lätt ett hotell i Stockholm som passar just dig och dina behov. Informationen är kort och välskriven, du hittar allt ifrån generell fakta till personliga tips och priserna för rummen.